EMNER

Ny borgerforening har fået sin bestyrelse

Hjemmeside er ved at blive udarbejdet.

Jens Tofting - formand for borgerforeningen.

Jens Tofting - formand for borgerforeningen.

BRØNDERSLEV:Jens Tofting er valgt til formand for Brønderslev Borgerforening.

Malene Fisker er næstformand, mens Anni Schjønning er kasserer og sekretær. I bestyrelsen er desuden Karsten Frederiksen, Erik Olesen, Morten Brix og Marianne Nellemann.

- Bestyrelsen glæder sig meget til at få sat gang i de mange forslag til gode og spændende aktiviteter, som de fremmødte på genersamlingen kom frem med, fortæller Jens Tofting.

- De opgaver, som vi først har taget fat på i bestyrelsen, er nogle praktiske og formelle opgaver, som vi skal have bragt i orden, for at foreningen har mulighed for at kunne kommunikere med medlemmer og øvrige. Det er bl.a. en hjemmeside, hvor vi kan gøre opmærksom på foreningens eksistens, og hvor vi kan informere og orientere om aktiviteter i foreningen, oplyser Jens Tofting. Hjemmesiden er allerede under udarbejdelse.

Jens Tofting oplyser videre, at en orienteringsfolder om foreningen også allerede er under udarbejdelse. Vi vil jo gerne have mange medlemmer i foreningen, så vi bredt og aktivt kan arbejde for udvikling og markedsføring af Brønderslev, som en spændende og aktiv by.

- Foreningen har allerede tilsagn fra mange om medlemskab, men vi håber og tror, at der er mange flere, der vil være medlem og bakke op om foreningen.

- Kontingent for medlemskab er fastsat til et beskedent beløb, nemlig 100 kr. for enkeltpersoner, 150 kr. for en husstand og 250 kr. for virksomheder og foreninger. Der vil på den hjemmeside, som vi er i gang med at få udarbejdet, blive mulighed for at tilmelde sig foreningen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.