Ny brandstationsleder i Østervrå

Gorm Rosendal afløser Søren Thomsen som leder af Falcks brandstation i Østervrå

Åse Bakland
Gorm Rosendal (tv) er den nye brandstationsleder på Falcks brandstation i Østervrå. Han afløser Søren Thomsen (th), der har valgt at stoppe efter 18 år på posten. Foto: Åse Bakland
Redningsvæsen 17. juni 2012 15:01

ØSTERVRÅ: Holdleder og brandmand Gorm Rosendal har afløst brandstationsleder Søren Thomsen.

Med indgangen til juni var der skiftedag på Falcks Brandstation i Østervrå. Brandstationsleder Søren Thomsen har efter 18 år på posten valgt at stoppe som leder.
- Jeg er flyttet fra byen, og synes derfor også, at det var et passende tidspunkt at lade nye kræfter tager over, forklarer Søren Thomsen, der indtil videre fortsætter som holdleder i dagtimerne.
Søren Thomsen har været ansat som frivillig brandmand i Østervrå i 27 år og siden 1994 også som stationsleder.
Det er ikke en grønskolling, der har taget over på brandstationen i Østervrå. 56-årige Gorm Rosendal har været frivillig brandmand i 22 år og siden 1996 også fungeret som holdleder.
Gorm Rosendal er blevet opfordret af sine kolleger til at søge posten som ny brandstationsleder, og han glæder sig til at komme i gang med opgaven.
- Kollegerne har da spurgt lidt ind til, om der kommer nye ting på tapetet, fortæller Gorm Rosendal.
- Og jeg har forklaret dem, at jeg lige skal i gang, så de skal nok ikke lige vente de store ændringer i første omgang.
- Vi håber, at vi som lovet får en ny brandbil i år, og så skal forhandlingerne om en ny kontrakt med kommunen nok også så småt i gang.
- Helt aktuelt bliver den første opgave vist, at vi skal få ferieplanen til at gå op, slutter brandstationsleder Gorm Rosendal, der sammen med sine brandmandskolleger altid er klar til at rykke ud, når der bliver kaldt på dem.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...