Ny Brøndby-nedtur: Taber 1-2 i Aalborg

Simon Makienok scorede, men det var ikke nok for Brøndby, der måtte se sig slået med 1-2 i Aalborg.

Ny Brøndby-nedtur: Taber 1-2 i Aalborg

Brøndby kom først på tavlen i søndagens sene opgør i Superligaen mod AaB i Aalborg, og det så ud til, at Thomas Franks trængte tropper skulle hente sæsonens første tre point. Men en stærk slutspurt fra AaB tilføjede et nyt lavpunkt til Brøndbys elendige sæsonstart.

Med nederlaget står Brøndby noteret for syv kampe uden sejr, og med sportsdirektør Per Ruds mange indkøb in mente, kan sædet snart begynde at brænde under netop Frank. Brøndby ligger forsat sidst i rækken. AaB hopper op på tredjepladsen.

Brøndby spillede uden nerve og idéer, og hverken Martin Albrechtsen eller Dario Dumic i midterforsvaret evnede at føre bolden frem. Og Thomas Kahlenberg lå ofte for langt tilbage på banen til at gøre en forskel offensivt, så sejren til AaB var der intet at udsætte på.

Og den kunne nemt have været meget større. I kampens første minut burde hjemmeholdet have bragt sig på tavlen. Men Anders Due misbrugte Kasper Kusks oplæg på det skammeligste. Det var meget tæt på en mareridtsstart for Brøndby.

Simon Makienok var sidst holds bedste, men hans mål i det 72. minut var ikke nok, og når AaB anført af en sprudlende Kasper Kusk kom frem til den ene chance efter den anden, var det kun et spørgsmål om tid, før nordjyderne kom på tavlen.

Først var det Henrik Dalsgaard, der viste prøver på sine evner som angriber, da han udlignede efter 82. minutter. Og blot to minutter senere kunne Anders K. Jacobsen sende AaB i front med 2-1.

Brøndby-nedturen forsætter altså, og det er svært at se, hvordan det tidligere storhold skal spille sig ud af krisen.

AaB derimod spillede godt og vandt fortjent, og nordjyderne virker som et hold, der vil spille med i sjove ende af tabellen i årets Superliga.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.