Ny Brøndby-træner: Vi har meget at arbejde med

Brøndby vandt 4-1 i Island torsdag aften, men det går klubbens nye cheftræner ikke i ekstase over.

ALEXANDER ZORNIGER Foto: Free/Brøndby If

ALEXANDER ZORNIGER Foto: Free/Brøndby If

Brøndbys nye cheftræner, tyskeren Alexander Zorniger, ser plads til mange forbedringer i Brøndbys spil, selv om holdet på måltavlen imponerede med en 4-1-udesejr i Europa League-kvalifikationen mod islandske Valur torsdag.

- Vi sagde før kampen, at det ikke var helheden af kampen som sådan, vi var interesserede i, men mere de enkelte aktioner i løbet af kampen. Vi så, at vi kan skabe chancer og har gode kreative aktioner, lige som vi også havde enkelte gode aktioner i defensiven.

- Men jeg fik også bekræftet, at vi stadig har meget at arbejde med, hvad angår spillet med og uden bold, lige som spillernes forståelse for vores spillestil også skal blive bedre.

- Hvis ikke vi får styr på det, risikerer vi at løbe ind i problemer i Alka Superligaen. Når det så er sagt, må man ikke glemme, at spillerne kun har trænet det nye system i to-tre uger, så i øjeblikket er vi, hvor vi skal være, siger Zorniger til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby gik til pause i Reykjavik med 0-0. Kort inde i anden halvleg havde Kamil Wilczek scoret to gange for danskerne, før Teemu Pukki og Christian "Greko" Jakobsen gjorde det til 3-0 og 4-0. I overtiden reducerede Valur.

Målscorer Teemu Pukki er glad for, at avancement til næste kvalifikationsrunde er så godt som sikkert.

- I første halvleg spiller vi ikke lige så godt som i anden halvleg. Der kom vi til mange flere chancer, og heldigvis fik vi udnyttet dem. Resultatet giver os et rigtigt godt udgangspunkt til returkampen, siger Pukki.

På torsdag er der returkamp på Brøndby Stadion.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.