Ny brugsuddeler i Blokhus

Thomas Velling tiltræder fra 16. februar stillingen som uddeler i DagliBrugsen i Blokhus

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLOKHUS:- Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven herunder at lære området, butikken, kunderne og personalet at kende.

Sådan lyder det fra 29-årige Thomas Velling, der 16. februar tiltræder som ny uddeler i DagliBrugsen i Blokhus. Han kommer fra en stilling som souschef i Superbrugsen i Videbæk.

Stillingen i Blokhus blev ledig efter Anders Sølvkær, der rykkede til en stilling som uddeler i Superbrugsen Pandrup. Han er dog stadig en del af holdet, idet begge butikker er ejet af Løkken Brugsforening.

Omkring 55 medarbejdere er tilknyttet DagliBrugsen i sæsonen, mens der resten af året er omkring otte fast-ansatte og en række ungarbejdere. Thomas Velling gæster byen en råkold februardag, hvor byen næsten er mennesketom. Forude venter en sommer, hvor byen indtages af hundredtusindvis af gæster, men den kontrast-fyldte dagligdag afskrækker ham ikke.

Tværtimod.

- I Videbæk var vores travle perioder op til jul og op til påske, og jeg glæder mig til at arbejde i en sommerbutik, hvor man i en lang periode skal køre i højeste gear for at få tingene til at lykkes, siger Thomas Velling.

Han er pt. bosiddende i Viborg, men snart hedder bopælen Pandrup. Han har fundet en lejlighed, som han rykker ind i næste weekend, hvis alt går efter planen.

Samtidig med den nye uddeler tiltræder der en ny slagtermester, idet den nuværende, Morten Johansen fra Aalborg, har fået en stilling som slagtermester i Superbrugsen på Færøplads i Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.