Ny centerchef for bibliotek og borgerservice

Første maj byder Frederikshavn Kommune Anette Ravnholt velkommen

Anette Ravnholt er ny centerchef i Frederikshavn Kommune.

Anette Ravnholt er ny centerchef i Frederikshavn Kommune.

FREDERIKSHAVN:1. maj 2013 bydes der velkommen til Anette Ravnholt som ny centerchef for Bibliotek og Borgerservice i Frederikshavn Kommune.

Anette Ravnholt er uddannet cand. jur. fra Århus Universitet og har siden 2001 været ansat i Statsforvaltningen Nordjylland, senest som kontorchef i Kontoret for Tilsyn, Jordbrug og Personret.

Her har hun haft omfattede ledelsesansvar for et kontor med mere end 10 forskellige fagområder. Hun har ligeledes i stillingen virket som stedfortræder for direktøren.

Anette Ravnholt har i kraft af sin nuværende og tidligere stillinger i Statsforvaltningen Nordjylland stor erfaring med drift af forskellige borgerrettede opgaver, HR-opgaver, samt ledelse, ligesom hun sideløbende med sit job har gennemført en lederuddannelse.

Anette Ravnholt tiltræder en nyoprettet stilling, der er en sammensmeltning af stillingen som centerchef for Borgerservice og stillingen som leder af Frederikshavn Bibliotek.

- Der har været stor interesse om stillingen, og vi fik mange og gode ansøgninger. Vi har således haft et solidt grundlag for at finde den helt rigtige centerchef for Bibliotek og Borgerservice”, siger direktør Heidi Becker-Rasmussen.

Anette Ravnholt er 43 år, bor i Aalborg, og har sammen med sin mand to børn på henholdsvis 7 og 10 år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.