Brønderslev

Ny chef for vej og park

Den ny chef for vej og park er hentet fra Hededanmark

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Peder T. Gregersen - kommer fra Hededanmark

BRØNDERSLEV:Mandag 16. september tiltræder Peder T. Gregersen som vej- og parkchef i Brønderslev kommune.

Peder T. Gregersen er 44 år og uddannet skov- og landskabsingeniør. Han har gennemført Hededanmarks interne lederuddannelse og Lean projektlederuddannelsen. Derudover har han afsluttet fagene Organisation og ledelse samt projektledelse på Ingeniørhøjskolen i Aarhus.

Han har de seneste 13 år været ansat i Hededanmark, og heraf de seneste 11 år i forskellige chefstillinger. Han har haft ansvaret for strategi og strategiimplementering, økonomi, ledelse af medarbejder og ledere, drift og pleje af alle naturtyper og af grønne arealer.

Han er for tiden chef for den landsdækkende afdeling Plantning og landskabsudvikling og har tidligere været driftschef og regionschef med det fulde ansvar for Hededanmarks skov-, landskab- og vandløbsaktiviteter og den tilhørende salgs- og driftsorganisation i Nordjylland.

Peder T. Gregersen får kontor på materialegården på Spejlborgvej i Brønderslev og ser frem til at starte i Brønderslev kommune.

Teknisk direktør Thomas M. Jepsen fra Brønderslev Kommune oplyser, at der var 27 ansøgere til stillingen, der blev ledig, da Finn Bjerning gik på pension.

Han blev forleden præsenteret for medarbejderne på de to materielgårde i Dronninglund og Brønderslev.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.