EMNER

Ny chef i Sæby

Rikke Barrit er et velkendt ansigt.

rikke barrit, til venstre, da hun i 2004 forlod Spar Nord Bank i Aalbæk, hvor hun overlod styringen til filialens nuværende leder, Dorte Ledet.

rikke barrit, til venstre, da hun i 2004 forlod Spar Nord Bank i Aalbæk, hvor hun overlod styringen til filialens nuværende leder, Dorte Ledet.

Det er et ganske velkendt og lokalt ansigt, som 1. oktober tiltrådte som privatkundechef i Nordjyske Band i Sæby. Kunderådgiver Rikke Barrit, 36 år er udnævnt til privatkundechef i Nordjyske Bank, Sæby, hvor hun vil få det overordnede ansvar for privatkundegruppen.Hun kommer fra en stilling i Nordjyske Bank, Frederikshavn og har tidligere været ansat 15 år i Spar Nord, senest som privatkundechef i Hjørring. - Jeg var afdelingsleder i Spar Nord Bank i Aalbæk fra 2002 og et par år frem. Det var også en dejlig tid, men derefter rykkede jeg til Hjørring og for halvandet år til Frederikshavn, hvor jeg bor, fortæller Rikke Barrit. Foruden en bred bankfaglig uddannelse har Rikke Barrit en lederuddannelse og en ejendomsmægleruddannelse. Både arbejdsmæssigt og privat er hun meget aktiv og spillede således i mange år volleyball på højt niveau indtil hun blev mor. Rikke Barrit har også en international fitnessuddannelse, som hun bruger i sit fritidsjob som instruktør i Fitness Frederikshavn. Desuden har hun for nylig “besteget” Kilimanjaro og Mount Meru på en trekkingtur i Tanzania. Rikke Barrit afløser i Sæby Svend Aage Christensen, som efter 44 år i banken vælger at gå på efterløn 1. marts næste år.