Ny cheftræner fortsætter angriber-jagt i Hobro

Jonas Dal har otte dage til at lande en målscorer til klubben

Jonas Dal (tv) og sportschef Jens Hammer Sørensen har otte dage til at finde en angriber til Hobro.Foto: Hobro IK

Jonas Dal (tv) og sportschef Jens Hammer Sørensen har otte dage til at finde en angriber til Hobro.Foto: Hobro IK

HOBRO:I tirsdags kunne Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen præsentere 1. divisionsklubbens nye cheftræner. Valget faldt på den 36-årige Jonas Dal, der kommer fra et job som træner for FC Midtjyllands andethold. Parterne har i første omgang indgået en halvårlig aftale, og ambitionen er klar for den nye chef.

- Vi skal undgå nedrykning. Det er, hvad det drejer sig om for os, men vi skal gerne gøre det på en god måde. Jeg synes ikke, at målet helliger midlet, som andre måske vil mene, siger Jonas Dal.

Søger: Ærkeangriber

En af de ting, der kan gøre den ambition lidt nemmere, er en decideret angriber, der kan score mål. Hobro har i den grad savnet netop den type spiller, efter samtlige nyanskaffede angribere blev skadet tidligere på sæsonen.

- Vi skal simpelthen have en angriber, og vi har nøjagtigt otte dage til at finde én, siger Jonas Dal og hentyder til transfervinduet, der smækker i ved udgangen af januar.

- Vi har rigtig mange dygtige offensivspillere, men vi mangler en afsluttertype, en ærkeangriber, der passer til vores spillestil, og det er vi bare nødt til at finde, siger den nye cheftræner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.