Ny cykelsti er indviet

Ny cykelsti i Dronninglund forbinder golfklub og kunstcenter

Der skulle fire mand til at rive snoren over ved indvielsen. Det er fra venstre Bendt Danielsen, Mikael Klitgaard, Morten Jensen og Peter Hvid Jensen. 	Foto: Jørgen Ingvardsen

Der skulle fire mand til at rive snoren over ved indvielsen. Det er fra venstre Bendt Danielsen, Mikael Klitgaard, Morten Jensen og Peter Hvid Jensen. Foto: Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:Dronninglund har fået en ny cykelsti. Den forbinder Dronninglund By med golfklubben og kunstcentret og har været knap 10 år undervejs. Nu er den imidlertid færdiggjort og klar til brug. I sidste uge blev den indviet.

- Jeg mener, idéen i sin tid kom fra Bendt Danielsen, der dengang var formand for teknisk udvalg i daværende Dronninglund Kommune, sagde nuværende formand for teknisk udvalg, Mikael Klitgaard, ved indvielsen.

- Tanken var at forbinde byen med kunstcentret og golfklubben, og det er nu lykkedes.

Det er sket med midler fra Den grønne Fond og med støtte fra advokat Morten Jensen. De to parter har støttet med henholdsvis 150.000 kroner og 100.000 kroner.

Stien starter ved Slotsgade og fortsætter videre over Nordre Ringgade, forbi golfklubben og helt frem til Kirkevej. Mellem cykelstien og Nordre Ringgade er der beplantning, og mellem golfklubben og stien er der opsat hegn, så vildtfarende golfbolde ikke kan ramme forbikørende cyklister.

Hovedparten af midlerne kommer som omtalt fra Den grønne Fond, og ved indvielsen kunne Mikael Klitgård fortælle, at der også vil være penge i denne fond i 2014. Da vil der være i alt 2,3 mio. kroner.

Den nye sti kan nu benyttes, og selv om vejret måske ikke lige er til cykelture i øjeblikket, så vil den uden tvivl blive flittigt benyttet, når foråret kommer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.