Ny dansk bronzemedalje

Banelandsholdet brillerede i bronzefinalen mod New Zealand

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

OL 2016 i Rio de Janeiro. Banecykling. Foto: Henrik Bo.

RIO:Først var der skuffelse i halvanden time, men så var firekilometerholdet fokuseret igen. Det danske holdforfølgelsesmandskab tog natten til lørdag dansk tid bronze i 4000 meteren efter en forrygende indsats i bronzematchen mod New Zealand.

Forinden havde holdet være mindre end en tiendedel fra at stå i finalen om guldet, men i semifinalen gik australierne forbi på de allersidste meter.

- Der blev da sparket til nogle vanddunke først, men så var vi fuldt fokuserede bagefter, siger en glad Lasse Norman Hansen, der allerede for fire år siden fik sin første olympiske medalje med et sensationelt guld i omnium.

- Det her er en anden fornemmelse, men jeg har jo vundet en medalje sammen med mine allerbedste venner. Vi rejser og bor sammen i seks måneder om året, så det er helt fantastisk, siger Lasse Norman.

Casper Folsach sad ude i semifinalen, men var igen kørt ind på holdet til finalen.

- Jeg sad og så semifinalen og kunne se, at de førte hele vejen, og da de så blev overhalet, så lagde jeg mig bare ned. Men jeg er altså superglad for den bronzemedalje. Hvis jeg græder, når jeg går i seng, så er det af glæde, siger Casper Folsach, der har en lidt utraditionel måde at fejre medaljen på.

- Jeg tager det stille og roligt et par dage, for jeg bor på værelse med Lasse, og han skal ud og konkurrere i omnium fra på søndag. men jeg vil meget gerne have noget andet end ris til aftensmad, for det har jeg fået nok af de sidste par dage, hvor vi skulle ned i vægt. Selv grøntsager lyder festligt nu, griner medaljevinderen.

Storbritannien vandt guldet efter en nervepirrende finale mod Australien.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.