Ny direktør for NOVI

Henrik Lundum bliver NOVIs nye direktør. Foto: Jacob Lange

Henrik Lundum bliver NOVIs nye direktør. Foto: Jacob Lange

Adm. direktør Jesper Jespersen har siden 1999 været frontfigur for NOVI, et af landets største videns- og forskningsmiljøer. Nu er han på vej på pension og giver derfor stafetten videre til en ny administrerende direktør, der overtager et stærkere NOVI end nogensinde.

Og det bliver

Henrik Lundum fra Gug, der overtager tømmerne.

Han kommer fra en stilling som interim-direktør i det tyske selskab AMBIENTEdirect GmBH.

Henrik Lundum beskrives som en nærværende, indlevende og inspirerende leder med gode kommunikationsevner.

Ud over den mangeårige karriere som direktør sidder Henrik Lundum i bestyrelsen for en række selskaber, enten som formand eller medlem af bestyrelsen.

En meget stor del af NOVIs vækst og succes skyldes afgående direktør Jesper Jespersens politiske tæft og evne til at skabe relationer på tværs af Aalborg Universitets forskermiljø og erhvervslivet.

NOVI er desuden i høj grad kendetegnet ved de mange forskellige ejendomsinvesteringer, der siden etableringen i 1989 har fået forskerparken til at vokse fra de første 5.500 kvadratmeter til de nuværende 70.000.

Senest har Jesper Jespersen været en af chefarkitekterne bag planerne om et helt nyt antennelaboratorium til Intel og Aalborg Universitet, der til oktober tager den avancerede bygning i brug.

Den arbejde vil blive videreført under Henrik Lundum.

Derudover ønsker Henrik Lundum at sætte fokus på tiltrækning af nye virksomheder inden for eksempelvis e-commerce og sundhed. D

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst