Ny direktør i Rådet for Agroindustri

Fhv. LandboNord-direktør Henning Krabbe afløser Bente Albeck-Madsen

Smagen af Nordjylland har været  et flagskibs-projekt for Rådet for Agroindustri. Arkivfoto:  Foto Martin Damgård <i>Pressefotograf Martin Damgård</i>

Smagen af Nordjylland har været et flagskibs-projekt for Rådet for Agroindustri. Arkivfoto: Foto Martin Damgård Pressefotograf Martin Damgård

NORDJYLLAND:Agronom, phd. Henning Krabbe, 64 år, er ansat som direktør i Rådet for Agroindustri, Aalborg.

Han afløser Bente Albeck-Madsen, der har været direktør siden 2006. Hun har valgt at fratræde stillingen for at gå på pension.

Henning Krabbe har tidligere været direktør for landboforeningen LandboNord i en årrække og har de senere år arbejdet med forskellige projekter, ligesom han er med i flere bestyrelser. Han tiltræder den nye stilling på deltid.

Rådet for Agroindustri er især kendt for projektet ”Smagen af Nordjylland”, et bredt nordjysk samarbejde mellem fødevareproducenter, spisesteder og lignende med henblik på at synliggøre mangfoldighed og unikke kvaliteter i nordjyske fødevarer.

Organisationen blev stiftet i 1997 af LandboNord, de to nordjyske familiebrugsforeninger, samt Brønderslev og Læsø kommuner med sekretariat i Brønderslev.

Sidste år etablerede rådet kontor på landboforeningen Agri Nord i Aalborg og indgik samarbejde med foreningens projektafdeling.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.