Hotelbranchen

Bettina er ny direktør på Hotel Phønix i Brønderslev

Brønderslev-hotel har fundet en ny direktør i egne rækker

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bettina Sørensen er ny hoteldirektør på Hotel Phønix i Brønderslev.Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Det er for mange af hotellets gæster et velkendt ansigt, som pr. 1. januar nu også har overtaget direktørposten på Hotel Phønix i Brønderslevs midtby.

Det er 46-årige Bettina Sørensen fra Dronninglund, som fremover kommer til at få ansvaret for den daglige drift af den 113 år gamle hotel i Brønderslev efter det tidligere direktørpar Betina og Dan Jespersgaard har søgt nye udfordringer.

Hotelkæden Danske Hoteller, som ejer Hotel Phønix, har fundet afløseren i egne rækker. Bettina Sørensen har tidligere både arbejdet som tjener og receptionist på Hotel Phønix og Dronninglund Hotel, som også er en del af hotelkæden.

- Det bliver spændende og jeg glæder mig til at komme i gang. Og så er jeg glad for, at jeg har nogle gode kolleger, som jeg kender i forvejen, og jeg er helt sikker på, at vi godt kan klare opgaven, siger Bettina Sørensen.

Hotellet vil blive drevet videre på samme facon som tidligere, og derfor bliver der ikke udadtil nogen mærkbar forskel på direktørskiftet. Den nye hoteldirektør håber på et godt samarbejde med byens borgere og forretninger.

- Jeg håber, at folk vil komme og holde deres fester og møder hos os, smiler Bettina Sørensen.

Hotel Phønix i Bredgade i Brønderslev blev i 2013 opkøbt af hotelkæden Danske Hoteller, som består af 21 hoteller i hele landet. Hotellet råder over 42 værelser med bad, restaurant, selskabslokaler m.v. Og så er det i øvrigt Brønderslevs eneste hotel.-cb

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst