Lokalpolitik

Ny direktør på plads

Byråd valgte Mikael Jentsch som kommunaldirektør

Minimumstimetal vil betyde farvel til 24 af kommunens lærere.
52-årige Mikael Jentsch er valgt som ny kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Minimumstimetal vil betyde farvel til 24 af kommunens lærere. 52-årige Mikael Jentsch er valgt som ny kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:52-årige Mikael Jentsch er af byrådsmedlemmerne i Frederikshavn Kommune udpeget som den permanente løsning på posten som kommunaldirektør. Afgørelsen faldt mandag aften på et ekstraordinært byrådsmøde.

- Der var enighed hele vejen rundt om, at det skulle være Mikael. Først i ansættelsesudvalget og dernæst i byrådet, fortæller borgmester Lars Møller (V).
Siden slutningen af juni har Mikael Jentsch været konstitueret som afløser for forgængeren Jane Wiis, der forlod Frederikshavn til fordel for en toppost hos Kommunernes Landsforening.
Mikael Jentsch - der hidtil har været direktør med ansvar for teknik og miljø samt arbejdsmarkedscentret - blev foretrukket i et felt på 14 ansøgere.
- Vi ved, hvad vi får, og vi kender Mikael som en dygtig og særdeles kompetent leder, der efterhånden har prøvet lidt af hvert i kommunen. Så vi er helt trygge ved, at det bliver Mikael, slutter Lars Møller

Socialdemokrater positive

Som antydet bliver der også i den røde lejr klappet i hænderne over ansættelsen af Mikael Jentsch.

- Han er spændende, intelligent, dygtig og visionær. Han er en god mand, lyder skudsmålet fra borgmesterkandidaten Birgit Hansen (S).
- Mikael Jentsch er et sikkert valg, men et godt valg. Han har været i kommunen i mange år og kender derfor vores udfordringer, og det er en kvalitet. Men samtidig er han også meget kreativ.
Hvis du blev borgmester, hvordan ville du så have det med at skulle køre et parløb med ham?
- Det ville jeg være helt tryg ved, fastslår Birgit Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.