Ny direktør skal styre Ulsted-firma ind i fremtiden

Ulsted Vinduer og Døre A/S har ansat Kenneth Klausen, Aabybro, til at føre firmaet ind i en fortsat udvikling

Keld Jensen, tv, og Kenneth Klausen, th., er sammen med ejerne ved at lægge strategien og visionerne for fabrikkens fremtid.foto: lars pauli.

Keld Jensen, tv, og Kenneth Klausen, th., er sammen med ejerne ved at lægge strategien og visionerne for fabrikkens fremtid.foto: lars pauli.

ULSTED:- Når et iværksætterfirma når en vis størrelse, kommer spørgsmålet, om det er nu vi skal sælge eller fortsætte, forklarer den netop nyansatte, administrerende direktør, Kenneth Klausen, for Ulsted Vinduer og Døre A/S, der er blevet headhuntet til denne stilling. Indtil 1. juni har fabrikken været ledet og administreret af igangsætterne, Ove Jespersgaard og Keld Jensen, der overtog firmaet tilbage i 1991, og de har kørt parløb lige siden. Både Ove Jespergaard og Keld Jensen har deltaget i alle områder af virksomhedens drift og produktion, hvorfor det nødvendiggør, at der frigøres kræfter til en fremtidig udvikling af firmastrukturen, profil, produktudvikling og kundekontakt. - Den administrerende direktør skal fastlægge visioner, nye mål og strategien i denne virksomhed, ligesom han er den direkte forbindelse til myndighederne, siger Kenneth Klausen. Derfor var en af de første opgaver også at få en verserende miljøsag stukket i hånden. - Støjtallene er for høje, men jeg kan love, at inden udgangen af året vil problemstillingen være løst. Støjtallene er målt til 47-50, hvor de må være max. 45 decibel. - Derfor investerer vi et klækkeligt beløb til både den gamle og den nye afdelings udsugningsanlæg, understreger Kenneth Klausen. Udvikling Ulsted Vinduer og Døre A/S består af 34 ansatte. 26 timelønnede og 8 funktionærer. - Det er det perfekte tal, hvor det er sjovt at drive firma. Vil man være endnu større, skal man huske på, at uddelegere ansvar og beføjelser og dermed bevare sit overblik til ledelsen af firmaet, forklarer Kenneth Klausen. For det har været mange og lange arbejdsdage for de to indehavere. - Vi har vurderet markedet med henblik på, hvad der er udviklende for selskabet. Vi er stadig i vækst, og jeg tror på et fortsat byggeri. Der er penge at bygge for, og vores udvikling kan gå mod dyrere vinduestyper med mere elektronik, fortæller Kenneth Klausen. Der er allerede sat tanker i gang for fremtiden. Det er undersøgelser omkring komplementære produkter der relaterer til vinduer og døre. Fabrikken, der leverer til hele landet med Nordjylland som største aftager, vil fremover også satse på eksport. - Det bliver små og mellemstore ordrer (100 enheder), ligesom specialopgaver, vi satser på i fremtiden, fortæller Kenneth Klausen. Firmaet er DVC-godkendt, og alle produkterne er godkendte indenfor energiordningen, ligesom produkterne henover efteråret bliver CE-mærket i henhold til EUs direktiver.