EMNER

Ny farverig butik

Uno Danmark åbner en butik i Løkken

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kirsten Olsen

LØKKEN:Der er åbnet en ny butik i den nyistandsatte ejendom på Vrenstedvej 2. Uno Danmark, der har et net af egne konceptbutikker, åbner sommerbutik i Løkken. Den drives af Lotte Rosenberg og Jan Henriksen, som også driver en Uno Danmark i Hobro, så den i Løkken er deres anden butik

- Vi var en tur i Løkken i pinsen, og det var det var kærlighed til byen ved første blik, siger de begejstret.

Så gik de i gang med at finde et egnet lokale, og da det lykkedes gik det stærkt med at gøre klar til åbning.

- I vores kollektion er der tøj til hele garderoben og til alle årstider. Basistingene fås i 29 farver som giver mange kombinationsmuligheder. Farvepaletten er klassisk og den er sjælen i Uno’s design, som sikrer, at man altid kan finde den nuance, som man ønsker sig. Vi siger at farver gør glad, fastslår Lotte Rosenberg.

- Desuden er det naturmaterialer i kæmmet bomuld, hør, uld og viskose og alt er vasket og tørretumblet, så der kommer ingen overraskelser med hensyn til krympninger. Stilen passer i de flestes gaderobe, formoder hun.

Historien om Uno’s design begyndte i 1978 med en enkel bedstefar T-shirt. Den farvede T-shirt blev hurtigt en succes. Hermed blev grundstenen lagt til Uno’s farverige og enkle designverden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.