Ny FCN-skuffelse: Taber hjemme til FC Vestsjælland

FC Nordsjælland skuffede igen i hjemmekampen mod FC Vestsjælland, der forlod Farum Park med en 2-1-sejr.

Ny FCN-skuffelse: Taber hjemme til FC Vestsjælland

FC Nordsjælland skrev endnu en skuffelse i bogen, da Farum-klubben søndag tabte 1-2 hjemme til FC Vestsjælland efter ellers at have været foran ved pausen.

Tilskuerne i Farum måtte søndag tidligt op for at se superligafodbold. Allerede klokken 11.00 tog de lokale helte imod FC Vestsjælland - til en omgang "brunch og bold".

Mens tilskuerne inden kampen blev forkælet med æg, bacon og Gammel Dansk, var der længere mellem snapsene på banen. Hjemmeholdet måtte lige have søvnen ud af øjnene i de første minutter, som gæsterne sad på, men så tog FCN stille og roligt over.

Især venstresiden med Mario Ticinovic og Patrick Mtiliga skabte problemer for Vestsjællands højre back Jonas Thomsen, som da også blev flået ud allerede inden pausen.

Gæsterne satsede ligeledes mest i venstresiden, hvor Jan Kristiansen og Michael Lumb på skift angreb Pascal Gregor, der havde snuppet Jens Stryger Larsens tjans som højre back.

Tilskuerne i Farum fik inden pausen et enkelt mål efter glimrende kroatisk samarbejde. Ivan Runje slog en perfekt bold frem til Ticinovic i dybden, og af to omgange gjorde han det til 1-0.

FC Vestsjælland har i de seneste kampe mod OB og FC København også været bagud 0-1, men kom begge gange tilbage på 1-1. Sådan gik det også i Farum, hvor Thiago Pinto Borges kort efter pausen udlignede.

Den brasilianske dribler har hidtil i sæsonen haft svært ved at score, men i Farum var han varm. Midt i anden halvleg var han igen på pletten efter et hjørnespark, som FCN's defensiv slet ikke fik håndteret.

Hjemmeholdet havde, som så ofte før i denne sæson, meget svært ved at skabe åbne chancer. Kombinationerne foregik i et alt for lavt tempo, så frustrationen bredte sig blandt Nordsjællands spillere, som minutterne gik.

Den frustration førte ikke til noget godt, chancerne var få, og FCV var faktisk tættere på 3-1, end hjemmeholdet var på 2-2.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.