Ny filialdirektør i Nordea

Gitte Konggaard Madsen vender hjem til Brønderslev

Gitte Konggaard Madsen - ny filialdirektør i Nordea. Privatfoto

Gitte Konggaard Madsen - ny filialdirektør i Nordea. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Gitte Konggaard Madsen er udnævnt som ny filialdirektør i Brønderslev.

Gitte Konggaard Madsen har været ansat i Nordea i snart 28 år og har de sidste knapt 7 år arbejdet som investeringsrådgiver i Nordeas Private Banking afdeling i Aalborg.

Gitte Konggaard Madsen glæder sig til at skulle arbejde i Brønderslev, hvor hun også selv bor sammen med Palle og deres børn.

Hun synes selv, at hun kender byen og den foreningsliv rigtig godt.

- Vore tre børn er opvokset i byen og vi har alle været aktive inden for forskellige fritidsaktiviteter og på denne måde har vi lært rigtig mange at kende.

- Filialen i Brønderslev har et hold af dygtige medarbejder og har på det seneste fået tilført bankrådgiver Henrik Rasmussen, som også glæder sig til at hilse på alle kunderne.

Hun tror på, at Nordea i Brønderslev også fremover vil kunne tiltrække endnu flere kunder, da Nordea med sin lokale tilstedeværelse står gunstigt i konkurrencesituationen.

Gitte Konggaard Madsen fortæller, at Nordea har missionen ”Gør det muligt”.

- Derfor arbejder alle medarbejdere med at skabe positive kundeoplevelser for vores kunder både på privat- og erhvervssiden.

- Vi har på kun 10 år skabt en af de mest sikre og fremgangsrige banker i Europa, bemærker hun.

Det har også betydet, at Nordea for femte år i træk er kåret som årets bank. Det er Gitte Konggaard Madsen stolt over at være en del af og glæder sig til at ”gøre det muligt” i Nordea Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.