Ny film af Coen-brødrene: Timberlake laver soundtracket

Popstjernen arbejder blandt andet sammen med folk-bandet Mumford & Sons om musikken til filmen.

Ny film af Coen-brødrene: Timberlake laver soundtracket

Når instruktør-brødrene Joel og Ethan Coen kommer på gaden med deres nyeste film "Inside Llewyn Davis" senere på året, bliver det med store stjerner på soundtracket.

Den amerikanske popsanger Justin Timberlake står sammen med Marcus Mumford fra det Grammy-vindene band Mumford & Sons bag musikken til filmen. Også veteranen T-Bone Burnett og folk-bandet The Punch Brothers spiller med på soundtracket.

- Vi har alle arbejdet sammen om musikken. Så det bliver ikke bare en stor film, men musikken bliver også fantastisk, siger Justin Timberlake.

Popsangeren spiller selv med i den nye film af Coen-brødrene. Det samme gør John Goodman, Carey Mulligan, Garrett Hedlund og Oscar Isaac. Mulligan giftede sig i april 2012 med Mumford & Sons-forsangeren.

Den nye film af Coen-brødrene handler om en singer-songwriter, der udforsker den amerikanske folk-musik-scene i New York i 1960'erne. Filmen får premiere i løbet af 2013.

Coen-brødrene har markeret sig som nogle af Hollywoods mest originale filmskabere siden deres debutfilm i 1980'erne.

De står blandt andet bag "The Big Lebowski" fra 1998 og "No Country for Old Men", der i 2007 vandt en Oscar for bedste film og bedste instruktør.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst