Ny film om Harry Potters univers

Forfatteren J.K. Rowling skriver manuskript til ny magisk film

Ny film om Harry Potters magiske univers er på vej. Arkivfoto

Ny film om Harry Potters magiske univers er på vej. Arkivfoto

ENGLAND:For ægte Harry Potter fans var det både en glædens og en sorgens dag, da filmen Harry Potter og dødsregalierne - del 2 havde premiere i juli 2011. Filmen var nemlig den afsluttende i serien om den kære troldmand Harry Potter, hans venner Ron og Hermione og det magiske univers, de lever i. Og dog. For det viser sig nu, at vi kommer til at se mere til - om ikke Potter selv - så i hvert fald den verden, han færdes i, skriver Kino.dk.

Rowlings manuskript

En ny film skal basere sig på bogen ’Fantastic Beasts And Where To Find Them’, og det er forfatteren bag bøgerne om Harry Potter, engelske J.K. Rowlings, der skal skrive manuskript til filmen. Dermed er der lagt op til, at stemningen og miljøet fra de øvrige Harry Potter-film bevares.

Bogen er skrevet af den fiktive Potter-karakter Newt Scamander i Harry Potter-universet. Bogen er en en komplet beskrivelse af magiske dyr og deres pasning og pleje, og den hørte til Harry Potters pensum på Hogwarts. Den blev udgivet i fysisk form i 2001.

70 år før Potter

Filmen kommer til at handle om Newt Scamander, og den kommer til at foregå i New York 70 år, før eventyret om Harry Potter begynder. Dermed kommer vi til at se langt efter Potter, Ron og Hermione i filmen. Men mon ikke, der er andre kendte skikkelser eller væsener med.

Filmen, som filmselskabet Warner Bros står bag, har endnu ikke fået en premieredato, men der spekuleres allerede nu i, om filmen kan være den første af flere i en serie, skriver Kino.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.