Ny flot runde af Lucas Bjerregaard

Daisy Nielsen fire slag over banens par på anden dagen

Regn driller spillerne i både Rold Skov og Oslo, men Lucas Bjerregaard og Daisy Nielsen, begge Frederikshavn Golfklub, klarer sig flot ved EM for hold.

Regn driller spillerne i både Rold Skov og Oslo, men Lucas Bjerregaard og Daisy Nielsen, begge Frederikshavn Golfklub, klarer sig flot ved EM for hold.

FREDERIKSHAVN:15-årige Lucas Bjerregaard, Frederikshavn Golfklub, imponerede igen på andendagen af EM for drengehold (op til 18 år), mens en ærgerlig 8’er på sidste hul ødelagde humøret hos klubkammeraten Daisy Nielsen. Pigernes mesterskab afvikles i Oslo, hvor regnen i den grad driller spillerne fra de 19 nationer. De fire danske spillere viser dog stor styrke. I skrivende stund ligger Danmark på andenpladsen, og der er ingen tvivl om, at de kommer blandt de otte bedste, der kvalificerer sig til medaljeslutspillet, som indledes i morgen. 13-årige Daisy Nielsen brugte 76 slag i anden runde. Det er fire slag over banens par. Daisy var på vej mod en endnu bedre score, men lavede desværre en 8’er på sidste hul. Drengenes mesterskab spilles i Rold Skov, hvor regnen ligeledes gør forholdene særdeles vanskelige for de 120 spillere fra 20 nationer. I dag tvang kraftige regnbyger arrangørerne til at afbryde spillet i en periode om eftermiddagen. Lucas Bjerregaard var med sine 72 slag bedste dansker i første runde, som blev spillet tirsdag. I dag fortsatte frederikshavneren sit solide spil med en runde i 71 slag. Ganske vist var han tre over par efter ni huller, men birdies på 11. og 13. hul samt en eagle på 15. hul betød, at han gik de sidste ni huller i blot 32 slag. Ligesom hos pigerne kvalificerer kun de otte bedste hold sig til medaljeslutspillet. Danmarks skæbne er i øjeblikket uvis, men det ser lovende ud. Lige nu ligger værtsnationen på femtepladsen, men stillingen ændrer sig hele tiden.