Ny formand for HK Frederikshavn-Læsø

Pia Quist Degn har afløst Susanne Nielsen som formand for HK Frederikshavn-Læsø

Pia Qvist Degn.

Pia Qvist Degn.

FREDERIKSHAVN:Det bliver Pia Quist Degn, der fremover kommer til at stå i spidsen for HK Nordjyllands lokalråd for Frederikshavn-Læsø.

Ved en generalforsamling i Frederikshavn 11. februar afløste hun Susanne Nielsen, der har været formand for lokalrådet siden oprettelsen i 2008 og ønskede at blive afløst på posten.

Som formand for lokalrådet er Pia Quist Degn automatisk medlem af afdelingsbestyrelsen i HK Nordjylland.

Hun har været faglig aktiv gennem en årrække og er i dag formand for brancheklubben for privatansatte tandklinikassistenter i Nordjylland, bestyrelsesmedlem i HK Privat Nordjylland og HK-repræsentant i bestyrelsen på Frederikshavn Handelsskole.

Udvidelser giver håb

Udvidelserne af havnene i Frederikshavn og Skagen frem til 2016 giver håb for bedre beskæftigelse – og dermed bedre økonomi – i den økonomisk plagede kommune.

Det sagde den afgående formand, Susanne Nielsen, blandt andet i sin beretning.

- Det har været et rigtigt hårdt år i økonomisk henseende for kommunen med trusler om regeringsindgreb, skolebesparelser og nedlæggelse af 400 kommunale stillinger. Men havneudvidelserne giver håb om rigtig mange nye arbejdspladser, sagde Susanne Nielsen.

Også nye oplevelsestilbud giver håb om flere besøgende til kommunen, bedre økonomi og beskæftigelse.

- Initiativer som koncerter og værtskabet for VM i kvindehåndbold til december er med til at sætte Frederikshavn positivt på landkortet, sagde hun.

Lokalrådet

Ud over Pia Quist Degn består lokalrådet efter generalforsamlingen af Claus Henrik Nedermark, Jonas Klarskov Christiansen, Kirsten Husted, Lisbeth Dørum, Randi Offersøy, Lilly Pedersen og Annemarie Schøn.

Pia Quist Degn og Randi Offersøy blev genvalgt til sektorbestyrelserne i henholdsvis HK Privat Nordjylland og HK Handel Nordjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden