Ny formand for TFC Elite

Poul Erik Christensen er blevet afløst af Niels Jeppesen som formand for TFC Elite

Svend Ole Jensen
Niels Jeppesen er ny formand for Thisted FC Elite. Det er ikke så let som tidligere at skaffe sponsorkroner. Men det skal nok lykkes, lyder det optimistisk fra den ny formand.
Thisted 28. februar 2013 18:19

THISTED: Det var en meget glad og lettet Poul Erik Christensen, som i sin sidste formandsberetning på generalforsamlingen i Thisted FC Elite kunne konstatere, at klubben kom ud af 2012 med et overskud - omend beskedent - efter de store likviditetsproblemer sidste år.

- Jeg er en lykkelig mand. Vi er alle glade, siger Poul Erik Christensen.

En bogføringsfejl betød, at klubben havde op mod 900.000 kr. mindre til rådighed end alle troede.

- Heldigvis lykkedes det at lande på benene igen, da vi fik indsamlet over 800.000 kr. i november, sagde Poul Erik Christensen på generalforsamlingen.

- Var det ikke lykkedes, var det endt som en katastrofe med forfærdelige konsekvenser. Det ville betyde, at 10 års arbejde ville være spildt. Det ville have været forfærdeligt, siger Poul Erik Christensen til Thisted Dagblad fredag.

Ny formand for TFC Elite er Niels Jeppesen, som er udpeget af moderklubben. Den ny formand har siddet i bestyrelsen i tre-fire år, men skulle lige i tænkeboks, inden han sagde ja til formandsposten.

- Men det skal nu nok gå, siger han.

I første omgang skal sponsorerne have besøg.

- Det har før været nemmere at skaffe de nødvendige sponsorindtægter. Det er ikke så let som tidligere at drive en fodboldklub, siger Niels Jeppesen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...