Ny forpagter på Bixen

Efter et par år uden liv, er der igen øl på køl i Bixen i Aalbæk

Lars Manner og Lone Glit er nye forpagtere af Bixen i Aalbæk, og de har allerede fået flere stamgæster.Foto: Henrik Louis

Lars Manner og Lone Glit er nye forpagtere af Bixen i Aalbæk, og de har allerede fået flere stamgæster.Foto: Henrik Louis

AALBÆK:Gule vægge, gamle lakmalede træstole, navneskilte fra gamle både og en let duft af røg og øl. Alle ingredienser, man hælder i gryden, når man vil skabe en hyggelig bodega. Og det er, hvad Lars Manner og Lone Glit har gjort i Aalbæk. Efter at Bixen har været lukket i to og et halvt år, har parret taget opgaven på sig at forpagte den lille Bodega beliggende i Sdr. Havnevej i Aalbæk, og den har nu haft åbent siden 1. juli.

- Alle aalbækere er glade for, at vi har åbnet stedet igen efter nogle år. De bakker op om det, og mange er allerede begyndt at komme her ofte, fortæller Lars Manner, der udover at forpagte Bixen arbejder som smed ved Fiskernes Fiskeindustri i Skagen.

Skagboen Lars Manner har ikke selv tidligere erfaring fra restaurationsbranchen, men det har hans partner, Lone Glit, til gengæld.

Øl til en ti’er

Hun har forpagtet Børsen i Horsens i et år. Sammen fortæller de, at den største forskel på Bixen nu og førhen er, at de vil have øl til en ti’er, faste åbningstider og åbent hele året rundt. Desuden har de givet gårdhaven en ordenlig omgang, så den om sommeren kan benyttes af bodegaens gæster.

- Fremover er det planen, at gæster kan komme og høre live-musik på Bixen en gang om måneden, og vi vil også gerne servere aftensmad et par gange om ugen, fortæller Lars Manner.

Den 28. august kl. 15 holder Bixen officiel åbningsreception, hvor Skagens-bandet Grey Beard Boogie vil spille musik, og gæsterne vil få serveret helstegt pattegris.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.