Ny forpagter til Rosdahls

Restaurant forskønnes indvendig som udvendig, så den står klar så hurtigt som muligt til et hemmeligt investorfirma. Køkkenet skal styres af kendt italiensk kok.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ejerne af Rosdahls er ved at renovere bygningen, indvendig som udvendig. Blandt andet vil der blive opført et stort glasparti ud mod den gamle havnefront.arkivfoto

Dørene slås snart op igen på restaurant Rosdahls, der ligger ved havnefronten.Carlo Liberatis madkunst kan snart nydes, når restaurant Rosdahls åbner igen. Foto: Jens MortenStedet har været lukket i sommerperioden, og nu er en ny forpagter klar til at tage over efter at den forrige smed nøglerne 1. juli. - Jeg kan på nuværende tidspunkt desværre ikke afsløre, hvem investorerne er, men jeg ved, at de har allieret sig med Carlo Liberati, der skal stå for køkkenet, fortæller Ken Nimand, der ejer restauranten sammen med Britt Benzon. Carlo Liberati er kendt som manden, der igennem mange år drev Il Mulino og sidste år restaurant Lo Sfizio i Skipper Madsens Gård, hvor han slukkede for kødgryderne 1. oktober sidste år på grund af en konkurrenceklausul. Før han kan tænde for komfuret igen, skal Rosdahls igennem en større skønhedsbehandling.Ejerne af Rosdahls er ved at renovere bygningen, indvendig som udvendig. Blandt andet vil der blive opført et stort glasparti ud mod den gamle havnefront.arkivfoto- Vi er i gang med at fræse fugerne og give bygningen en god omgang, ligesom vi har håndværkere indvendig. Og i gavlen over mod den gamle havnefront opfører vi et stort glasparti, forklarer Ken Nimand om renoveringen.