Ny forstander fundet i en fart

Vagn Egon Jørgensen bliver ny forstander i Støvring

Den nye højskoleforstander Vagn Egon Jørgensen ses her sammen med Tine Buckholtz under en prøve på “Evita” på Fredericia Teater. 
ARKIVFOTO: claus fisker/SCANPIX

Den nye højskoleforstander Vagn Egon Jørgensen ses her sammen med Tine Buckholtz under en prøve på “Evita” på Fredericia Teater. ARKIVFOTO: claus fisker/SCANPIX

STØVRING:Stillingen som forstander på Støvring Højskole nåede aldrig at blive slået op. Den nye forstander, dirigent og kapelmester for Det Jydske UnderholdningsOrkester Vagn Egon Jørgensen træder til fra 1. september. - Vi håber og tror, at Vagn Egon Jørgensen kan bidrage med inspiration indadtil og kontakter udadtil, siger højskolens bestyrelsesformand Ole Bech, der selv har en stor del af æren for, at stolen efter Troels Kold ikke når at blive kold. - Jeg benyttede mig af mit netværk og fandt frem til Vagn Egon Jørgensen, og efter at have talt med ham i 10 minutter, fornemmede jeg, at der var stor gensidig interesse, siger Ole Bech. En uge efter den første samtale var aftalen skrevet under. Vagn Egon Mortensen selv glæder sig til at komme til Støvring. Første store opgave bliver at finde 35 nye elever inden 1. januar. - Det er en kæmpe udfordring. En af den slags udfordringer, som jeg tænder på. At lægge sig i selen fra nu af vil være en kæmpe sejr for mig og for højskolen, siger Vagn Egon Jørgensen, der har store visioner med sig til Støvring. - D e nye elever vil være et godt fundament at drive højskolen videre på. Med store visioner om at trække både erhvervsliv og de unge mennesker ind på skolen, og så gøre noget for det kulturelle liv i regionen, siger den nye forstander.