Hjørring

Ny grafik af danske samtidskunstnere

Vendsyssel Kunstmuseum viser værker, som alle er trykt for nylig i værkstedet hos Jan Andersson i Steinprent i Tórshavn på Færøerne

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vendsyssel Kunstmuseum viser udstillingen ”Grafiske Forbindelser”. Foto: Bente Poder

HJØRRING:Vendsyssel Kunstmuseum viser frem til 20. januar særudstillingen ”Grafiske Værker”.

Det er en udstilling med 12 helt nye grafiske værker. De er lavet af 12 danske kunstnere, som indenfor de sidste år har arbejdet i det færøske værksted, Steinprent, i Tórshavn på Færøerne. Det drives af Fríða Matras Brekku og Jan Andersson. Sidstnævnte var i 15 år leder af Det Grafiske Værksted i Hjørring.

De 12 kunstnere, som på skift har besøgt det færøske værksted er Zven Balslev, Peter Carlsen, Claus Carstensen, Nils Erik Gjerdevik, Jonas Hvid Søndergaard, John Kørner, Fie Norsker, Bjørn Nørgaard, Julie Sass, Andreas Schulenburg, Svend-Allan Sørensen og Katrine Ærtebjerg.

Kunstformidler og kurator Kinna Poulsen, Tórshavn, har kurateret udstillingen, ligesom hun har skrevet i udstillingens katalog.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.