Ny gratis fiskekogebog

Fiskebranchen har netop udgivet en ny kogebog med 56 opskrifter på weekendfisk. Bogen, “Nemme og lækre weekendretter med fisk”, kan fås gratis hos en række supermarkeder og fiskehandlere over hele landet. Bogen skal inspirere danskerne til at servere mere fisk på middagsbordene og dermed følge anbefalinger om at spise fisk mindst to gange om ugen. Retterne er opdelt efter de fire årstider - forår, sommer, efterår og vinter - og både fisk, tilbehør og tilberedningsform er afstemt efter sæsonen. Ud for hver opskrift får man tips til, hvilke øvrige fisk - torskefisk, fladfisk, laksefisk og andre fisk og skaldyr, der også kan bruges i retten. Opskrifterne er udarbejdet af kokken Christine Bille Nielsen, der blandt andet har arbejdet på Søllerød Kro, Era Ora og Skagen Fiskerestaurant samt kok Kim Kubel, der har været køkkenchef på Krogs Fiskerestaurant og La Crevette.