Ny gymnastikklub på vej

Gymnastikklubben bliver gratis og for alle.

Gymnastikklubben bliver gratis og for alle.

To mødre undrede sig over de få tilbud, der var for gymnastik for børn i 9210.

Derfor besluttede de at lave deres helt egen gymnastikklub - den idé vandt genhør i områdets nye forening, Foreningen for medborgerskab Aalborg SØ, som tilbød at tage mødrenes idé under deres vinger i foreningens Pigeklub.

Det har for alvor sat skub i tingene. Kort efter meldte DGI sig med et tilbud, kvinderne ikke kunne sig nej tak til:

De ville betale for kurserne til de trænere, der skulle stå for gymnastiktræningen af pigerne.

Det fik idéerne til at løbe frit i foreningen, der besluttede sig for at satse benhårdt på også at lokke områdets mødre til med spinning og cirkeltræning.

I øjeblikket er de kommende trænere af sted på kurser hos DGI. Forude venter benarbejdet med at finde gode lokaler til gymnastiktræningen - men det er ikke en opgave, som virker uoverkommelig for de to mødre, Trine Wittendorff og Anna Marie Pedersen, der med liv og sjæl arbejder på at skabe et tilbud til de børn i området, der ikke går til gymnastik.

- Vi regner med at åbne for gymnastikholdene i begyndelsen af næste år, fortæller formand Foreningen for medborgerskab Aalborg SØ, Sisse Gramstrup Munk.

Hun glæder sig over de boblende nye tiltag, der springer frem i 9210 - tiltag, der kan være med til at løfte oplevelsen af at bo i 9210.

Gymnastikholdene skal være for alle, uanset kultur, religion eller om man har mange eller få penge - derfor har klubben besluttet, at man vil arbejde for at gøre det gratis at deltage i gymnastikholdene. Til gengæld skal man dog være medlem af Foreningen for medborgerskab SØ, hvor kontingentet vil ligge lige omkring 30 kroner for børn og 50 kroner for voksne.

- Det skal være sådan, at alle kan være med. Og har man ikke råd til at betale de 30 kroner eller 50 kroner, så finder vi nok også ud af det, siger Sisse Gramstrup Munk, der håber, at man kan tiltrække borgere fra hele 9210, så foreningen kan blive et mødested på tværs af kulturer og klasseskel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.