Ny hjemmevant leder af Børnehuset Mariehønen i Vrensted

Stine Andersen med en gruppe børn i haven. Foto: Kirsten Olsen

Stine Andersen med en gruppe børn i haven. Foto: Kirsten Olsen

Stine Andersen, Vrenstedvej 496, Vrensted er ansat som ny leder i Børnehuset Mariehønen i Vrensted.

Stine Andersen er bosat i Vrensted, og har været vikar i Mariehønen i et år. Hun har tidligere været leder på SFOen på Tolstrup-Stenum Friskole.

Interviewet foregår i køkkenet, hvor Stine Andersen, sammen med en flok børn, er i fuld gang med at lave mad til månedens maddag. Menuen står på hjemmelavede pomme frites, kyllingenugets og hjemmelavet remoulade samt gnavegrønt. Så det bliver en samtale med afbrydelser, men i meget hjemlig atmosfære.

- Ja vi forsøger at køre Ane Maries Hus på et rigtigt hjemligt og trygt plan, forklarer den nye leder.

- Vi er et team af faste medarbejdere, som børnene kender. Det er også en stor fordel med integrerede aldersgrupper som i en familie. Alle har hinanden, blandt andet er større søskende en stor fordel, når man starter som ny, tilføjer hun.

Dog er dagene som børneinstitution talte i Ane Maries Hus. Det nye Byens Hus i Vrensted gamle skole står foran realisering, og efter planen skal Mariehønen flytte dertil i foråret 2017.

- Vi ser frem til, at få helt nye rammer og at få et hus i et plan. Det bliver også en stor fordel, at vi bliver mere synlige i Byens Hus, hvor vi møder andre brugergrupper, for eksempel ældre. Det skaber nogle helt nye muligheder og synergier, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.