Ny hjemmevant leder af Børnehuset Mariehønen i Vrensted

Kirsten Olsen
Stine Andersen med en gruppe børn i haven. Foto: Kirsten Olsen
1. oktober 2016 14:04

Stine Andersen, Vrenstedvej 496, Vrensted er ansat som ny leder i Børnehuset Mariehønen i Vrensted.

Stine Andersen er bosat i Vrensted, og har været vikar i Mariehønen i et år. Hun har tidligere været leder på SFOen på Tolstrup-Stenum Friskole.

Interviewet foregår i køkkenet, hvor Stine Andersen, sammen med en flok børn, er i fuld gang med at lave mad til månedens maddag. Menuen står på hjemmelavede pomme frites, kyllingenugets og hjemmelavet remoulade samt gnavegrønt. Så det bliver en samtale med afbrydelser, men i meget hjemlig atmosfære.

- Ja vi forsøger at køre Ane Maries Hus på et rigtigt hjemligt og trygt plan, forklarer den nye leder.

- Vi er et team af faste medarbejdere, som børnene kender. Det er også en stor fordel med integrerede aldersgrupper som i en familie. Alle har hinanden, blandt andet er større søskende en stor fordel, når man starter som ny, tilføjer hun.

Dog er dagene som børneinstitution talte i Ane Maries Hus. Det nye Byens Hus i Vrensted gamle skole står foran realisering, og efter planen skal Mariehønen flytte dertil i foråret 2017.

- Vi ser frem til, at få helt nye rammer og at få et hus i et plan. Det bliver også en stor fordel, at vi bliver mere synlige i Byens Hus, hvor vi møder andre brugergrupper, for eksempel ældre. Det skaber nogle helt nye muligheder og synergier, siger hun.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...