Ny Hobro-mand: Ser dum ud, hvis Helsingør vinder

Vito Hammershøy-Mistrati møder sin tidligere klub, når Hobro begynder superligasæsonen

Sebastian Engelberth Hansen
Vito Hammershøy-Mistrati med nummer 7 får søndag debut i Superligaen, når hans tidligere holdkammerater fra FC Helsingør gæster DS Arena i Hobro. Foto: Claus Søndberg
Hobro IK 16. juli 2017 07:15 - Opdateret 18. juli 2017 12:55

FODBOLD: Hobro IK har prøvet det to sæsoner før, mens FC Helsingør debuterer i Alka Superligaen, når de to hold tørner sammen søndag. Oprykkerduellen i sæsonåbneren giver også et gensyn med de tidligere holdkammerater i FC Helsingør for Vito Hammershøy-Mistrati og Rasmus Minor Petersen.

Begge spillede hovedroller, da Helsingør rykkede op efter to oprykningskampe mod Viborg FF, men smuttede i sommerpausen transferfrit til Hobro. I den forbindelse lagde midtbanekreatøren Vito Hammershøy-Mistrati vægt på, han fik mulighed for at skifte tilværelsen som fyraftensprofessionel ud med fodbold på fuld tid.

- Jeg vil da se lidt dum ud, hvis Helsingør vinder kampen, men omvendt er det en lang sæson, så hvis de vinder, tror jeg stadig, at vi ender over dem, når sæsonen slutter, og det er trods alt det vigtigste, siger midtbanemanden.

Han ser frem til debuten i Superligaen mod sine tidligere holdkammerater.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver mærkeligt at møde Helsingør. Men jeg tror, det bliver en god oplevelse, siger den 25-årige midtbanespiller.

Både han og midterforsvarer Rasmus Minor Petersen forventes at starte inde for Hobro mod Helsingør. Midterforsvareren deltog ikke i lørdagens træning, da han blev gift den dag, men han er klar til søndagens kamp.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...