Ny hundeskov i Sæby

Søndag indviede man den nye hundeskov i Sæby

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hundene var lynhurtigt i legehumør og spænede rundt på det store græsareal i hundeskoven. Foto: Bente Poder

SÆBY:Der var mødt masser af mennesker - og ikke mindst masser af hunde - op i Gybels Plantage søndag formiddag, da Brian Pedersen, formand for Teknisk Udvalg i Frederikshavn Kommune, indviede den nye hundeskov.

En af dagens hovedpersoner var hunden Bimse, som havde fået æren af at skulle bide snoren over og officielt åbne den nye hundeskov. Et job, som blev udført med overordentlig sikkerhed.

Den nye hundeskov er 45.000 kvadratmeter stor og er udstyret med halvanden kilometer sti. Den ligger på Sølystvej i Sæby i den allersydligste del af Gybels Plantage.

I samme anledning som indvielsen blev der holdt ”Naturens Dag” i hundeskoven, hvor Sæby & Omegns Jagtklub havde arrangeret en masse aktiviteter for de fremmødte.

- Det har jo været vores jagtområde, men vi hilser i den grad hundeskoven velkommen, siger formand i jagtklubben Erik Schack.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.