Ny iPhone koster 22 millioner kroner

Britisk firma har specialiseret sig i at forfine produkter til jetsettet

Arkivfoto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Arkivfoto: Michael Koch Michael Koch

VERDEN:Hvis du simpelthen ikke kan få bling nok og har en god sjat penge på kontoen, så er den speciallavede iPhone fra britiske Goldgenie måske noget for dig.

Goldgenie har pimpet iPhone 6 op med guld og diamanter, men det har også gjort noget ved prisen, som lyder på ekstreme 2,3 mio. pund, hvilket svarer til godt 22 mio. kroner, skriver Jyllands-Posten.

Kun for jetsettet

Prisskiltet betyder selvsagt, at iPhonen ikke er tiltænkt en masseproduktion, og kundesegmentet er meget småt.

Den britiske luksusproducent bruger en almindelig iPhone, som bliver overtrukket med guld og Apple-logo’et på bagsiden bliver fyldt med diamanter, hvor kunderne kan vælge mellem smaragder, safirer, diamanter eller rubiner.

Ordre på fem iPhones

Goldgenie havde på sin lanceringsdag ordrer på fem iPhones.

Luksusfabrikanten opfordrer kunderne til at tage del i designet af mobiltelefonen, og de har kunder, som flyver fra Rusland til London for at deltage i bling-festen.

Firmaet blev stiftet i 1995 af entreprenør Laban Roomes, og det er ikke første gang at selskabet tiltrækker sig medieopmærksomhed. Den britiske avis Dailymail skrev i december 2014, at Goldgenie havde belagt en racercykel med 24 karat guld, og cyklens pris var imponerende 250.000 pund, hvilket svarer til 2,5 mio. kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.