Lokalpolitik

Ny kaptajn på skibet

Thomas Kastrup-Larsen er fra i dag fungerende borgmester i Aalborg

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Adoptivskibet Absalon har overstået et vellykket besøg i Aalborg, men såvidt vides blev der ikke fanget nogen pirater. Foto: Lars Pauli

HALS:Fra i dag er Thomas Kastrup-Larsen officielt vikar for den sygemeldte borgmester Henning G. Jensen, og selv om den fungerende førstemand ikke har et Air Force One fly til sin rådighed, var den næsten statsmandsagtigt, da Thomas Kastrup-Larsen i formiddag tog til magistratsmøde.

Det foregik nemlig om bord på krigsskibet Absalon.

- Dejligt at møde søfolk

Skibet, der er kendt for piratjagten ved Afrikas Horn, er adopteret af Aalborg Kommune og har i weekenden ligget ved Honnørkajen, hvor tusindvis af gæster har været forbi.

- Det er dejligt at være ombord og møde de engagerede søfolk og se de forskellige våbensystemer og andre ting, lød det fra Thomas Kastrup-Larsen, som sammen med de øvrige politikere sjlede med til Hals, hvor de blev sat af i en gummibåd.

Rokade i byrådet

Mens Absalon satte kursen videre ud i Kattegat, fortsatte politikerne tilbage til Aalborg og byrådsmøde, hvor første punkt på dagsordenen var afklaring af en række formaliteter i byrådet.

Christian Korsgaard indkaldes som stedfortræder for Henning G. Jensen, mens Thomas Kastrup-Larsen varetager funktionen som borgmester.
Det betyder, at han i sin fraværsperiode som rådmand for sundhed- og bæredygtig udvikling afløses af Hans Henrik Henriksen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.