Ny keeper til Mors-Thy Håndbold

Klubben henter sin nye målmand hos ligarivaler

Nikolaj Pedersen ny keeper i Mors-Thy Håndbold: Foto: Privat

Nikolaj Pedersen ny keeper i Mors-Thy Håndbold: Foto: Privat

MORS/THY:Nikolaj Pedersen bliver en del af målmandsteamet i Mors-Thy Håndbold.

Det er lykkedes for klubben at hente den 23-årige målmand i Århus Håndbold for en to-årig aftale - foran andre ligaklubber, lyder det fra Henrik Hedegaard, med i bestyrelsen for Mors-Thy Håndbold.

- Vi er naturligvis glade for, at det er lykkes os at finde en så kompetent afløser for Christopher Rudeck, og vi mener, at vi i Nikolaj Pedersen og Dane Sijan fortsat har et meget stærkt målmandsteam i Mors-Thy Håndbold, siger han.

Udmeldingen kommer dagen efter, at Mors-Thy kunne meddele, at Christopher Rudeck vender tilbage til Flensburg-Handewitt efter blot et år i Mors-Thy.

Ser frem til samarbejde

Med den nye keeper får klubben en spiller, der har vogtet målet i Århus Håndbold i tre sæsoner, og inden da i Odder, Brabrand, Viborg og Stoholm. Samtidig har Nikolaj Pedersen fem Y- og 11 U-landskampe på sit cv.

Nikolaj Pedersen siger om skiftet til Mors-Thy:

- Jeg er rigtig glad for min aftale med Mors-Thy Håndbold og glæder mig utroligt meget til udfordringerne de kommende to sæsoner. Det bliver fedt igen at danne målmandsduo med min gamle ven, Dane Sijan, som har lært mig en masse i vores tid sammen i Viborg HK. Mors-Thy Håndbold er en meget spændende klub, og den håndboldinteresse, som er her i Thy og på Mors er helt fantastisk, og jeg ser frem til at være en del af det.

Allerede på lørdag kan man stifte bekendtskab med Nikolaj, når Mors-Thy Håndbold møder Århus Håndbold i Boxer Herreligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden