Ny, kendt chef for PlanteRådgivning

Allan K. Olesen bliver chefkonsulent i to afdelinger.

Allan K. Olesen - også chef for PlanteRådgivningen.

Allan K. Olesen - også chef for PlanteRådgivningen.

BRØNDERSLEV: Det bliver Allan K. Olesen, som i fremtiden skal stå i spidsen for LandboNords PlanteRådgivning. I dag leder han LandboNords MiljøRådgivning, og med udnævnelsen bliver han chefkonsulent for begge afdelinger. Både PlanteRådgivningen og MiljøRådgivningen fortsætter dog som to selvstændige enheder.

Det bliver en kompetent chef, som den 1. februar sætter sig i spidsen for LandboNords PlanteRådgivning. De seneste godt seks år, har Allan K. Olesen nemlig ledet LandboNords MiljøRådgivning, som dagligt assisterer kunder med bl.a. miljørådgivning, energirådgivning, forretningsudvikling og tilskudsmuligheder.

- Vi har oplevet Allan som en succesfuld leder af MiljøRådgivningen her i Brønderslev. Han har vist resultater og bevist, at han besidder mange af de kvaliteter, som skal til for at lede en moderne kundeorienteret rådgivning, hvor landmænd kan forvente den bedste rådgivning af vores kompetente medarbejdere. Derudover har Allan været i LandboNord i ni år, så han kender vores kunder rigtig godt, siger adm. direktør hos LandboNord, Uffe Bertelsen.

Selvom Allan K. Olesen nu bliver samlet leder af både planteavl og miljø, så forbliver de to afdelinger imidlertid separate, som vi kender det i dag.

- Det er vigtigt for os at drifte, udvikle og brande de to afdelinger separat, så vi kan understøtte den stærke udvikling og vækst, som begge oplever i øjeblikket. Vi vil fastholde vores stærke faglige og forretningsmæssige profil, som gør det interessant at arbejde i LandboNord. Som følge af væksten, leder vi i øjeblikket efter kompetente folk til at indgå i vores team i PlanteRådgivningen, siger adm. direktør hos LandboNord, Uffe Bertelsen.

Nyeste forstærkning, Allan K. Olesen, er glad for udnævnelsen, som han vil bruge til at præge udviklingen på de to særskilte og stærke forretningsområder planteavl og miljø.

- Der skal ingen tvivl herske om, at dette er et drømmejob for mig. LandboNord som virksomhed og PlanteRådgivningen har de seneste mange år vist stor styrke og besidder grundlæggende en meget stærk forståelse for vores kunders behov. Samtidig ser jeg, at PlanteRådgivningen har et større potentiale, funderet på en meget stærk faglighed og en stærk stamme af dybt loyale kolleger. Jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere sammen med de mennesker, jeg kender så godt i forvejen, siger Allan K. Olesen.

Oprindeligt er Allan K. Olesen uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet. I de sidste godt seks år har han haft delt fokus mellem forretningsudvikling af LandboNords MiljøRådgivning og rådgivning af kunder indenfor bl.a. strategi og miljørådgivning.

Privat bor Allan i Hørmested sammen med sin kone Lene og deres to børn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.