Ny klinik med fysioterapi til underliv og bækken

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Smerter i underlivet og inkontinens er ikke noget, man skal leve med. Der kan altid gøres noget, siger Mette Villadsen, Aalborg Bækkenklinik. Foto: Ole Skouboe

Underlivsrelaterede problemer som inkontinens og smerter i underlivet er fortsat tabubelagte problemer, som de færreste søger hjælp for.

Det selv om det for langt de fleste har kæmpe store konsekvenser for selvfølelse, lyst til sociale og fysiske aktiviteter, samt også for seksualitet.

I begyndelsen af denne måned åbnede Aalborg Bækkenklinik, som er Nordjyllands første fysioterapi-klinik udelukkende for underlivs- og bækkenrelaterede problemer.

Det er en selvstændig klinik, som har til huse i lokale med indgang via FysiaDanmark Hasseris, Skelagervej 379A i Hasseris Erhvervs- og Sundhedscenter.

Mette Villadsen, som står bag klinikken, har siden 2002 primært beskæftiget sig med fysioterapi under navlen, dels på hospital og siden 2006 i privat praksis.

Klinikken er startet med en intention om at være en specialiseret klinik kendt for høj faglighed, kompetence, troværdighed og god tid i en tryg og professionel atmosfære.

De mennesker, som Mette Villadsen ser i klinikken, er oftest gravide med bækkensmerter, kvinder med smerter i underlivet, samt mænd, kvinder og børn med forskellige typer af inkontinens.

Alle tilbydes samtale og grundig udredning af deres problemer, hvorefter der lægges individuelt tilpasset behandlingsplan.

- At tale om inkontinens, krop, underliv, sex, osv. er vanskeligt for de fleste, selv i forhold til mennesker, vi kender rigtig godt. Og ofte vil det være endnu mere grænseoverskridende at skulle tage problemet op hos sin praktiserende læge eller fysioterapeut. Men smerter i underlivet og inkontinens er ikke noget, man skal leve med. Der kan altid gøres noget, siger Mette Villadsen, Aalborg Bækkenklinik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.