Turisme

Ny kok på campingplads

Brian Pedersen overtager forpagtning af restauration på Klim Strand Camping.

Brian Pedersen satser bredt og håber på besøg af både campingpladsens gæster og lokale borgere. Foto: Erik Sahl

Brian Pedersen satser bredt og håber på besøg af både campingpladsens gæster og lokale borgere. Foto: Erik Sahl

Brian Pedersen har overtaget forpagtningen af restaurationen på Klim Strand Camping. Den 26 årige kok fra Hirtshals blev udlært for to måneder siden og glæder sig til at servere sin mad for de forhåbentlig mange gæster, der meget gerne skal sætte sig i restaurantens 120 stole. - Det er en stor ting at få sit eget spisested. Jeg glæder mig meget til virkelig at komme i gang, fortæller Brian Pedersen. Foreløbig bliver han boende i Hirtshals, men er på kig efter et hus i Løkken-området for at komme tættere på arbejdspladsen. Han vil satse på tre forskellige kundegrupper. De, der ønsker dagens ret, en gourmetmenu eller ønsker at vælge fra stedets spisekort. - Hver dag vil der være en god og solid dansk ret som eksempelvis stegt flæsk eller flæskesteg til en fast pris på 85 kroner. Jeg vælger en månedsmenu til 198 kroner sammen sat af tre retter, og jeg har lavet et spændende spisekort. Så der skulle være noget til alle – også børnene. Brian Pedersen er udlært på Liver Mølle Kro ved Lønstrup. Målet er at fylde restauranten syv dage om ugen. Både med campingpladsens gæster og lokale borgere. Der vil også være muligt at holde private fester i restauranten. - Hver torsdag spiller lokale bands op til dans. Der bliver satset på alt fra 60'er musik til det helt moderne. Ud over restauranten har Brian Pedersen også overtaget pladsens iskiosk og pizzeria. - Alt dette kan jeg selvfølgelig ikke overkomme alene. Min kæreste, Ann Sofie Iversen, skal stå for restauranten, mens jeg klarer opgaverne i køkkenet. Hun har serveret i et par år og skal i lære hos mig, afslører den nye restauratør. Brian Pedersen regner med ud over kæresten at kunne beskæftige fire tjenere, en-to kokke samt personale til opvask og afrydning. Desuden skal der bruges fire personer til at klare opgaverne i pizzeriaet. Han har allerede overvejet et tilbud til den kommende sankthansaften. - Gæsterne modtages i restauranten, hvor de skal nyde en lækker for- og hovedret. Derefter følges vi til bålet på stranden, inden vi slutter med en festlig dessert tilbage i restauranten.