Ny kontrakt med defensive kræfter

Vendsyssel FF har forlænget kontrakten med målmand Jesper Christiansen samt kaptajnen, Chris Sørensen. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Vendsyssel FF har forlænget kontrakten med målmand Jesper Christiansen samt kaptajnen, Chris Sørensen. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Vendsyssel FF forlænger kontrakterne med Chris Sørensen og Jesper Christiansen, der er med til at opretholde truppens defensive forcer.

Den store succes i efteråret skyldes - ifølge klubben - blandt andet kaptajn og målmand, hvorfor der er blevet lavet en aftale med dem begge om en kontraktforlængelse.

Chris Sørensen, kaptajn og alderspræsident, kom til klubben i 2014/2015 sæsonen, og har siden sin ankomst placeret sig på nethinden af mange VFF-tilhængere. Den tidligere landsholdsspiller, Superliga all star "knægt" og medaljemodtager er blevet et symbol på Vendsyssel FFs succes, siden han satte den første krusedulle.

- Nu har han heldigvis, for os, sat endnu en, lyde det i en pressemeddelelse Vendsyssel FF.

Efter omtrent 50 kampe udtalte Chris sig til Vendsyssel FF med ordene.

- Det handler ikke om at være her for at være her, men om at hele tiden præstere noget.

Chris har skrevet under på en halv-årig aftale med Vendsyssel FF, og fortsætter derfor sæsonen ud.

Bagved kaptajnen - på banen, står den altid karismatiske målmand, Jesper Christiansen, som tilsluttede sig projektet, Vendsyssel FF, og truppen i 2014/15.

Jesper blev hentet tilbage til Vendsyssel i begyndelsen af sæsonen, efter en mindre pause fra fodbolden. Her har han igen fundet sig til rette mellem stængerne i Nordjylland, hvor han b.la. har hjulpet med, at klubben kan overvintre på andenpladsen i landets næstbedste række.

Jesper står noteret for 76 kampe i den hvide trøje, men der er mange flere på vej.

Den korte aftale, man lavede med Jesper, er blevet udbygget, og der er blevet signeret en aftale på et år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.