Ny kunstudstilling fra i morgen

Søndag eftermiddag 2. juni ferniserer de 12 faste kunstnere deres ny udstilling

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lone Madsen udstiller bl.a. disse to ny malerier i hendes serie med historiefortællinger, til venstre ”Smukke stemmer” og til højre ”Gadens løse fugle”. Foto: Diana Holm

VESTERVIG:- Det har været en meget stor fordel for Thinghuset, at der stod 12 kunstnere parat til at leje sig ind, arrangere skiftende udstilling og i det hele taget skabe aktivitet omkring huset.

Det siger Birgit Larsen, medlem af bestyrelsen for Vestervig Håndværker- og Borgerforening og af dens Thinghus Udvalg.

Kulturbyen Vestervig

Foreningens køb af Thinghuset og de kunstneriske aktiviteter omkring huset i samspil med byfornyelse, det kommende fængsels- og retshistoriske museum og mange andre aktiviteter gør det moderne Vestervig til en kulturby.

Dermed opgiver Vestervig endelig den kamp med Hurup, som startede med Thybanens anlæggelse 1882, og som er temaet for dette års fyrspil, ”Vester i vig”, der spiller i Klosterparken i Vestervig om en måneds tid:

- Hurup er handelsbyen, men Vestervig er kulturbyen, slår Birgit Larsen fast.

De 12 kunstnere, der fast har lejet sig ind i Thinghuset, har allerede haft flere udstillinger, ferniseringer og koncerter i huset, og nu er de klar til en ny udstilling.

Kunstnerne er Læderværkstedet ved Margit Andersen, Henny Asboe, Henning Bjørn, Jane Bundgaard, Grethe Bjerge, Doris Skak Ege, Bodil Færk, Anette Ingeborg, Ellen Lodahl, Lone Madsen, Emil Blander Mikkelsen og Annalise Overgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.