Ny kunstudstilling med to kvinder

Mar­git Ploug­strup fra Grind­sted vi­ser nu sin ke­ra­mik­kunst i kul­tur- og med­bor­ger­hu­set Kig ind i Nør­ag­er fra på søn­dag og frem til ud­gan­gen af april. 
AR­KIV­FO­TO: PER KO­LIND

Mar­git Ploug­strup fra Grind­sted vi­ser nu sin ke­ra­mik­kunst i kul­tur- og med­bor­ger­hu­set Kig ind i Nør­ag­er fra på søn­dag og frem til ud­gan­gen af april. AR­KIV­FO­TO: PER KO­LIND

NØRAGER:Kunstudvalget i kultur- og medborgerhuset Kig Ind er nu klar med en ny kunstudstilling. Det markeres med en fernisering søndag eftermiddag, hvor alle interesserede er velkomne til at møde frem. Frem til udgangen af april udstiller nu to kvindelige kunstnere, Birgith S. Bisgaard med malerier og Margit Plougstrup med keramik og glaskunst. Det er to anerkendte kunstnere, der nu viser deres kunst i Kig Ind. Deres udstilling vil være åben mandag, tirsdag og torsdag kl. 14-16 og ellers efter aftale. Billedkunstneren Birgit S. Bisgaard er født i København, men nu bosat i Lindved ved Vejle. Hun har altid haft lyst til at tegne og male og ønskede egentlig at blive designer. Men først de senere år har hun igen dyrket kunsten. Hun har gået tre semestre på Vejle Kunstskole og desuden deltaget i kortere kurser på Engelsholm. Hun har to gange deltaget i en censureret udstilling og har desuden udstillet i Odder, Vejle, Aars, Sønderborg, Skanderborg og Skovby. Keramiker og glaskunstner Margit Plougstrup bor i Grindsted ved Vodskov. Hun er i 1997 uddannet som glas- og keramisk formgiver fra Seminariet for Håndværk & Design og arbejder nu med unika keramik og glas fra eget værksted. Fra 1996 har Margit Plougstrup løbende deltaget i både separate og fælles udstillinger. Hun er også medlem af kunstnersammenslutningen LIV i Aalborg.