Ny leder af cafe i Arena Nord

Efter Fødevarestyrelsen kritiserede den gamle kok, bliver Joan Hvirring Jensen indsat som ny daglig leder.

Fødevarer 25. februar 2011 20:50

Kokken Christian Konradsen har hidtil stået som ansvarlig for sportscaféen Arena i Arena Nord i Frederikshavn. Nu bliver Joan Hvirring Jensen i stedet leder af den daglige drift. - Jeg tror, at det bliver større sikkerhed for at tingene foregår, som de skal, forklarer direktør Per Malmberg om baggrunden for ansættelsen af Joan Hvirring Jensen. Tingene er på det seneste nemlig ikke forløbet helt, som direktøren for Arena Nord kunne ønske. I sidste uge kunne man her i NORDJYSKE læse, hvordan Fødevarestyrelsen skred ind overfor virksomheden Nordisk Food, som Christian Konradsen er involveret i. Nordisk Food havde blandt andet fremstillet fødevarer i Arena Nords køkken - uden at de nødvendige tilladelser var på plads - og uden at direktør Per Malmberg var orienteret om, at det foregik. Efterfølgende har Per Malmberg haft drøftelser med Christian Konradsen - samt brødrene Anders og Christian Porsmose Larsen, som står bag caféen. - Vi har haft en alvorlig snak, for vi skal sikre, at det, der foregår her i Arena Nord, er efter reglerne, forklarer Per Malmberg. - Hvis ikke det kommer til at ske, så kan samarbejdet selvfølgelig ikke foregå fremadrettet, fastslår direktøren. En fortid på Kaffelageret Som skrevet så bliver det Joan Hvirring Jensen, der fremover skal stå for den daglige drift af sportscaféen Arena. Egentlig blev hun allerede ansat 15. januar - altså før balladen om Christian Konradsen og Nordisk Food. Det er dog først nu, at ansættelsen er meldt ud. Joan Hvirring Jensen har de seneste tre år været involveret i Kaffelageret, der lukkede kort efter nytår. - Vi har ansat Joan for at styrke samarbejdet mellem os og caféen i dagligdagen, siger Per Malmberg. Skal det her ses som en degradering af Christian Konradsen? - Jeg kan ikke degradere Christian. Han er ansat i det selskab, som vi har forpagtningsaftalen med. Da Joan Hvirring Jensen altså kommer til at stå for den daglige drift, så vil Christian Konradsen ifølge Per Malmberg fremover koncentrere sig om selve madlavningen. - Han får fortsat sin daglige gang her, når vi har store arrangementer. - Det afgørende for mig er, at Christian laver noget fantastisk mad, som giver vores gæster en god oplevelse, og at Joan sørger for, at alting fungerer både for gæster, foreninger og for arrangører. Det lever de op til, og fødevaresikkerheden går ingen på kompromis med heroppe, slutter Per Malmberg.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...