Ny leder af Egnssamlingen

Historiker og datalog Steen Poulsen er tiltrådt

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SALTUM:Egnssamlingen i Saltum har fået ny leder. Det blev markeret med en tiltrædelsesreception for blandt andet frivillige og brugere i Egnssamlingens lokaler i Saltum.

Den nye leder hedder Steen Poulsen. Han er historiker og datalog af uddannelse, og han passer derfor godt ind i den profil, bestyrelsen med Ane Marie Søndergaard i spidsen har ledt efter. En person, der har en relevant historisk uddannelse og samtidig er fortrolig med teknik og formidling på blandt andet internettet.
Ikke mindst kan Steen Poulsen mønstre et stamtræ med lokal forankring mange generationer tilbage, ligesom han selv er født og opvokset i Saltum og bosat i Pandrup.

Hovedopgaven for Steen Poulsen bliver at lede Egnssamlingen i Saltum, men han skal også fungere som professionel tovholder for de mange lignende foreninger rundt om i Jammerbugt Kommune.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk