Ny legeplads på vej ved Skagen Skole

Børne- og Ungdomsudvalget bevilliger 800.000 kroner

Skagen skole får en ny legeplads, som hele byen skal have gavn af. Arkivfoto: Peter Broen

Skagen skole får en ny legeplads, som hele byen skal have gavn af. Arkivfoto: Peter Broen

SKAGEN:Skagen Skole har længe haft et stort ønske en om ny legeplads til de yngste børn. Den drøm er nu rykket et stort skridt nærmere virkeligheden. Børne- og Ungdomsudvalget har nemlig åbnet op for, at kommunen disponerer 800.000 kr. til en ny legeplads.

Næstformand for Børne- og Ungdomsudvalget Pia Karlsen udtaler:

- Skagen Skole trænger til en ny legeplads. Den gamle har simpelthen givet op. Vi er i Børne- og Ungdomsudvalget glade for, at vi har fundet midler til at bidrage til projektet.

Formand for Børne- og Ungdomsudvalget Christina Lykke Eriksen tilføjer:

- Der er som udgangspunkt ingen ledige midler på budgettet, men en gang i mellem opstår der situationer, hvor der bare skal findes nogle penge. Børne- og Ungdomsudvalget har derfor i dialog med Ejendomscenteret, som står for vedligeholdet på skolerne, fundet en mulighed for at hjælpe Skagen Skole på vej med en ny legeplads.

Det samlede projekt koster knap en million, og Skagen Skole er i tæt samarbejde med Skagen Byting om at søge fonde om de resterende midler.

En legeplads til hele byen

Legepladsen er nemlig ikke bare til skolen. Nej, den er en del af byprojektet ”En by i bevægelse”, som Skagen Byting står bag. Legepladsen skal derfor være til gavn og glæde for alle borgere og turister. ”En by i bevægelse” arbejder bl.a. også med motions- og cykelruter, der skal forbinde byen bedre. En af effekterne vil være at turisterne nemmere kan komme rundt i byen opleve hele Skagen.

Skoleleder Birthe Borum er glad for, at legepladsen nu ser ud til at være på vej.

- En sikker og velfungerende legeplads er et vigtigt element i udviklingen af børns leg, nysgerrighed og sociale samvær. Vi glæder os til at få den nye legeplads. Jeg er sikker på, at den bliver til stor glæde for både skolen og resten af Skagen, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.