Hobro

Ny legeplads vækker både glæde og vrede

Ungerne i Hostrupvænget i Hobro har fået nye legeredskaber, men den nærmeste nabo er godt arrig, Nyt afsnit i serien TILBaGE TIL BLOKKENE

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Karolina Sakalauskas, 7 år, og mange, mange andre børn i Hostrupvænget har nydt legepladsen, siden den blev anlagt i august. Karolina bor bag vinduerne på 1. sal længst til højre i billedet.

Børnene i Hostrupvænget har hele sensommeren tumlet sig begejstret på en ny legeplads med alt til faget: Rutsjebane, klatretove, gynger mm. Den blev etableret i august, ganske som ejeren af den ene af blokkene lovede her i NORDJYSKE Stiftstidende 4. juli. Og børnene væltede ind fra starten: - På et tidspunkt talte jeg over 30 børn i legeredskaberne, siger den nærmeste nabo, pensionist Anna-Grethe Vinkler, Hostrupvænget 41. Børnene kommer både fra den blok, som legepladsen ligger ved, og fra de to andre blokke i Hostrupvænget. En del dagplejemødre lægger også vejen forbi med deres børn, så pladsen har skabt masser af liv. Men Anna-Grethe ser det fra en helt anden vinkel. Læs mere om hendes vrede i NORDJYSKE Stiftstidende itorsdag.