Aalborg

Ny liste klar til kommunalvalget

Fjordlisten vil erobre en plads i byrådet med flere tidligere byrådsmedlemmer og erfarne politiske kræfter

Anette Valentin (i midten) er klar til næste års kommunalvalg med Fjordlisten.  Arkivfoto

Anette Valentin (i midten) er klar til næste års kommunalvalg med Fjordlisten. Arkivfoto

AALBORG:En ny tværpolitisk liste ser dagens lys til næste års kommunalvalg i Aalborg.

Navnet er Fjordlisten, der er klar med flere erfarne kræfter fra den lokalpolitiske scene. Det drejer sig bl.a. om Anette Valentin, der har siddet tolv år i byrådet og både repræsenteret De Konservative og Venstre. Desuden stiller det tidligere Konservative byrådsmedlem Gert Andersen også op. Ved sidste kommunalvalg stillede han op for Venstre til kommunalvalget i Aalborg, ligesom han tidligere sad i kommunalbestyrelsen i den tidligere Hals Kommune for K. På listen finder man også Michael Madsen og Villy Gregersen, der tidligere har stillet op for Borgerlisten.

Fjordlisten understreger, at de hverken er ”røde” eller ”blå og derfor vil pege på den borgmesterkandidat, der kan give Fjordlisten mest indflydelse.

Ideen til Fjordlisten opstod hos Anette Valentin, der mener, at der er plads til den tværpolitiske liste i Aalborg Byråd. Fjordlisten vil mennesker frem for mursten og er trætte af, at se store beløb anvendes i midtbyen på det ene store projekt efter det andet, samtidig med at der i hele kommunen er stor nedslidning på de grønne områder, veje og fortove.

- En af vores mærkesager er, at vi synes, at man i en periode kan lave stop for alt det nye, man vil og få styr på vedligehold som veje og fortove. Når du lader sådan noget stå til, er det mange gange dyrere frem for at sørge for at have en vedligeholdelsesplan, og det mener vi skal til nu, siger Anette Valentin.

Mandag 27. juni holder Fjordlisten et stiftende møde i rådhussalen i Foreningernes hus på Torvet i Nørresundby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.