Thisted

Ny målmand i Mors-Thy

Andetvalg Nikolaj Pedersen bliver byttet ud med keeper fra Lemvig-Thyborøn

Ronnie Schmidt Nicolaisen skifter 1. division ud med ligaen i næste sæson. Foto: privat

Ronnie Schmidt Nicolaisen skifter 1. division ud med ligaen i næste sæson. Foto: privat

MORS-THY:Der bliver skiftet ud på målmandsposten hos Mors-Thy Håndbold i næste sæson.

Efter to sæsoner i klubben tager man afsked med Nikolaj Pedersen. Hans afløser er fundet i 1. divisionsklubben Lemvig-Thyborøn i form af 22-årige Ronnie Schmidt Nicolaisen.

- Vi glæder os til samarbejdet med Ronnie de to kommende sæsoner. Både Søren Hansen og Jonas Degnbol (næste sæsons trænerteam, red.) kender Ronnie fra tidligere, og vi er sikre på, at vi får både en god fyr og en god spiller til Mors-Thy Håndbold. Ronnie er jo en ung målmand, så vi forventer, at han udvikler sig i både Degnbol og Kasper Larsens kyndige hænder - og så er han en anderledes type målmand end Kasper Larsen, så derfor vil de to komme til at supplere hinanden godt i Mors-Thy-målet, lyder det fra Henrik Hedegaard, administrationschef i Mors-Thy Håndbold med det sportslige som ansvarsområde.

Nikolaj Pedersen, der onsdag aften stod det meste af ligakampen mod Århus Håndbold, har i sine to år hos Mors-Thy måttet se keepere som Dane Sijan, Søren Haagen og Kasper Larsen erobre positionen som førstevalg i målet. Men den 25-årige østjyde lyder ikke som en mand, der har fortrudt sit ophold hos nordvestjyderne.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har mødt en masse gode mennesker både på holdet og i og omkring klubben - og så har jeg haft nogle fede oplevelser i klubben med masser af medlevende fans og tætpakkede haller, siger Nikolaj Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden