Ny mand i AaB-truppen

U-19 spilleren Christian Rye kan få debut imod AC Horsens

AaB-træner Kent Nielsen har indlemmet u-19 spilleren Christian Rye i truppen til kampen mod AC Horsens. Foto: Henrik Bo

AaB-træner Kent Nielsen har indlemmet u-19 spilleren Christian Rye i truppen til kampen mod AC Horsens. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Med skader til tre af AaB’s midtbanespillere i Thomas Augustinussen, Patrick Kristensen og Nicolaj Thomsen har AaB-træner Kent Nielsen været tvunget til at tænke anderledes op til kampen mod AC Horsens.

U-19 spilleren Christian Rye er således kaldt ind til truppen til søndagens kamp på NORDJYSKE Arena, og han kan dermed få debut i opgøret.
- Christian har selvfølgelig gjort det godt både på u-19 holdet og på reserveholdet, men vi har også skelet til hans position, da vi udtog ham. Skader rammer jo altid på det samme sted. Det er aldrig en forsvarer, en midtbanespiller og en angriber. Lige nu mangler vi tre midtbanespillere, og derfor er han kommet med, siger Kent Nilsen.
Kenneth Emil Petersen og Jakob Ahlmann, der har været ude på det seneste, trænede endnu engang fuldt med, og må derfor forventes at kunne starte mod Horsens.
Højrebacken henrik Dalsgaard forlod træningen kort før tid, da han fik et slag på skinnebenet, men det lader til, at det bare var slaget, der gav noget smerte, og han skulle derfor være spilleklar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.