Fortuna Hjørring

Ny mand i Fortuna

Fortuna Hjørring har ansat Adam Harell som rekrutterings- og akademichef

Adam Harell skal for første gang i karrieren arbejde med kvindefodbold, hvor han mener, der er et stort uforløst potentiale. Privatfoto

Adam Harell skal for første gang i karrieren arbejde med kvindefodbold, hvor han mener, der er et stort uforløst potentiale. Privatfoto

HJØRRING:Fortuna Hjørring har en stor tradition for at finde og udvikle egne talenter. Fokusset på talentudviklingen bliver blot understreget med den nye ansættelse af Adam Harell, der fremover skal fungere som rekrutterings- og akademichef i klubben.

Adam Harell har blandt andet en lang fortid i AaB’s eliteafdeling, og senest var han assistenttræner for Thisted FC’s Nordic Bet-ligahold. Ifølge elitechef Jacob Larsen er det ikke en hvilken som helst mand, man får ind i klubben.

- En ting er at udvikle egne spillere, en anden er at få de rigtige spillere ind. Adam Harell har et rigtig godt netværk, og det vil både blive benyttet at rekruttere til akademiet og til førsteholdet. Han får absolut en nøglerolle, der skal sikre en rød tråd mellem alle klubbens lag, siger Jacob Larsen.

Stort potentiale hos kvinder

Adam Harell ser frem til at gå i gang med arbejdet hos Fortuna Hjørring. Han mener, der er et stort uforløst potentiale i kvindefodbolden.

- Generelt er kvindefodbold måske lidt forsømt, men i de senere år er fokus vendt mod kvinderne igen. Der er et kæmpe potentiale, og med målrettet arbejde, kan der flyttes rigtig meget, siger Adam Harell.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.